Дата публікації:
24 січня 2020
Кількість переглядів:
1473
Поділитися:

23 січня зборами колективу Медичного інституту СумДУ завершилася звітна кампанія керівників структурних підрозділів університету. Попередньо відбулися збори колективів навчально-наукового інституту права, навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім. О.Балацького, навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС», факультету технічних систем та енергоефективних технологій, факультету електроніки та інформаційних технологій, факультету іноземної філології та соціальних комунікацій.

Директори інститутів та декани факультетів прозвітували про діяльність за минулий рік та окреслили завдання на 2020 рік. Кожен з керівників зосередив увагу на досягненнях підпорядкованого підрозділу, що сприяє успішності й розвитку університету, його пізнаваності і затребуваності на освітній мапі України та світу.

На зборах наукові, науково-педагогічні працівники, аспіранти та студенти розглянули низку питань, важливих для життєдіяльності інституту/факультету: аналіз результатів вступної кампанії, кадровий потенціал, поширення напрямів освітньої діяльності та якість навчального процесу, наукову, міжнародну, позанавчальну діяльність тощо. Учасники зборів у виступах відзначали проблемні питання, робили пропозиції щодо покращення роботи у 2020 році. Трудові колективи усіх факультетів та інститутів СумДУ визнали роботу своїх керівників задовільною.

На зборах колективів ректор СумДУ Анатолій Васильєв урочисто вручив дипломи переможцям конкурсу «Найкращий викладач очима студентів». У своїх виступах перед колективами інститутів та факультетів він наголосив на основних завданнях і напрямах подальшої діяльності СумДУ, в тому числі, пов’язаних зі змінами до Закону України «Про вищу освіту». Зокрема, він зосередив увагу на запровадженні формульного підходу до фінансування вишів, за яким більший обсяг фінансування отримають ЗВО, що присутні в міжнародних рейтингах, мають високі показники працевлаштування випускників та обсяги залучених коштів тощо. Для кожного інституту і факультету ректор поставив завдання розвивати академічну мобільність, активізувати участь у міжнародних освітніх проєктах та грантових програмах тощо. Анатолій Васильєв зазначив, що філософія СумДУ полягає в безперервному розвитку, завдяки чому заклад перебуває у топовій групі кращих вітчизняних університетів, є лідером української освіти, входить до престижних світових рейтингів.

Ознайомитись із звітами можна у відповідному розділі на сайті СумДУ.


Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]