Дата публікації:
17 лютого 2020
Кількість переглядів:
2032
Поділитися:

Поїздка відбулась на запрошення польського Інституту Східноєвропейських Досліджень. Захід під назвою «Нові можливості, старі загрози» пройшов у місті Жешув, у Виставково-Конгресовому Центрі Підкарпатського Воєводства – G2Arena.

Форум «Європа-Україна» став місцем зустрічі політиків, представників державної влади, лідерів бізнес-структур, освітян, експертів та журналістів з країн-членів ЄС, України та США. Дебати та тематичні дискусії Форуму-2020 були зосереджені на ключових питаннях модернізації і розвитку економічного потенціалу України, місцевого самоврядування, ефективного використання природних ресурсів, потенціалу регіонів, можливостях співпраці з партнерами з Польщі та інших європейських країн. Також на Форумі було піднято низку безпекових питань в контексті приналежності України до європейського простору.

У рамках Форуму студенти відвідали дискусійні панелі, долучилися до дебатів, а також взяли участь в офіційній зустрічі з головою Програмної Ради Економічного Форуму в Криниці Зигмундом Бердиховським та  поспілкувалися із заступником декана Коледжу соціальних наук Університету Жешува Богданом Верзбінскі.

Делегацію СумДУ склали студенти ННІ ФЕМ імені Олега Балацького: Роман Дубович, Катерина Загоруйко, Анастасія Курсенко, Владислав Тимощенко, Александра Шеремет, студенти ННІ БТ «УАБС»: Анна Дятленко, Ольга Єременко, Анастасія Кіріл`єва, Оксана Мусієнко, Вікторія Радько, Юлія Самотой, Лілія Скринька, Марія Солодуха, Андрій Уваров, Максим Чалик, у супроводі викладача-стажиста кафедри управління Анастасії Нєшевої.

 

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]