Дата публікації:
31 січня 2012
Кількість переглядів:
1689
Поділитися:

27 січня в актовій залі Сумського державного університету відбулося нагородження школярів – учасників та переможців конкурсу «Знайди себе у маркетингу».

Цьогоріч участь у творчому протистоянні взяло 78 школярів Сумщини, які подали на розсуд журі 54 роботи. Серед номінацій: краща творча робота за тематикою «Маркетинг навколо мене», найоригінальніша презентація у вигляді слайд-шоу на тему: «Я – майбутній студент» та «Кращий рекламний ролик на соціальну тематику».

Перемогу у першій номінації здобула учениця Великописарівської школи Сумського району Яна Галета, друге місце посіла учениця школи №9 м. Суми Аліна Торканевська, а от «бронза» дісталася учениці Олександрівської гімназії м. Суми Марині Машкіній. Найкращими у презентаціях виявилися: І місце – учениця школи №24 м. Суми Оксана Опарій, ІІ місце – учениця Дубов’язівської спеціалізованої школи Сумського району Наталія Коваль, ІІІ місце –учениця Хотінської спеціалізованої школи Сумського району Ольга Коротенко. А от «Кращий рекламний ролик на соціальну тематику» видався у представниці школи №15 м. Суми Євгенії Похилько та Аліни Зими, на другому місці учениці Глухівської загальноосвітньої школи №3 Юлія Мітіна та Дар’я Давидова, третю ж позиції виборола команда Рибальської загальноосвітньої школи Охтирського району.

Як переможців, так і учасників конкурсу «Знайди себе у маркетингу» Сумський державний університет нагородив цінними подарунками, а також пам’ятними грамотами і дипломами.

Нагадаємо, що організаторами уже традиційного конкурсу виступила кафедра маркетингу та управління інноваційною діяльністю Сумського державного університету за підтримки управління освіти і науки Сумської міської адміністрації та управління освіти  і науки Сумської обласної державної адміністрації.

Анна Ткаченко
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]