Дата публікації:
31 січня 2012
Кількість переглядів:
1687
Поділитися:

Пішов з життя Володимир Іванович Кривопишин… Несподівано, передчасно, на 53-му році життя.  Ця звістка засмутила багатьох людей не тільки в Сумському державному університеті, де його по-справжньому цінували, поважали й любили всі без винятку. І за веселу та кмітливу  вдачу, і за порядність та чесність у стосунках з колегами та студентами, і за талант  режисера, постановника та ведучого численних університетських, міських та обласних турнірів, концертів та шоу-програм, які завжди несли людям радість і дарували гарний настрій.  Не випадково іменем Кривопишина названий Кубок КВН, на розіграш якого щорік приїжджали команди з різних куточків не лише Сумщини.  Цілком справедливо його нагороджено Почесною відзнакою міського голови «За заслуги перед містом» ІІІ ступеня.

За свої тридцять університетських років побував він і студентом, і аспірантом, і науковим працівником, і керівником школи-студії КВН «Егоцентрик», і фахівцем Студентського клубу,  де щиро ділився своїм багатим досвідом зі студентами не одного покоління, готував сценарії масових розважально-виховних заходів. Таким і запам’ятають його університетівці – дотепним на слово, завжди з доброю усмішкою, сумлінним у будь-яких діях та справах.

Ректорат, профспілкова організація і колектив Сумського державного університету глибоко сумують із приводу передчасної смерті Володимира Івановича Кривопишина і висловлюють співчуття його родині, близьким та друзям.

Церемонія прощання із талановитим актором-виконавцем Сумщини відбудеться 2 лютого з 11:00 по 13:00 у Будинку культури Сумського НВО ім. М. В. Фрунзе.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]