Дата публікації:
23 березня 2020
Кількість переглядів:
847
Поділитися:

23 березня засідання ректорату СумДУ пройшло в онлайнрежимі через запровадження карантину в закладі вищої освіти. Ректорати, а також інші наради, будуть проходити в СумДУ онлайн і надалі.

Ректор СумДУ Анатолій Васильєв озвучив ряд нормативних документів, за якими колектив університету працює на період запобіжних противірусних заходів. Зокрема, йшлося про забезпечення стабільного освітнього процесу для студентів усіх форм навчання, у тому числі й можливі захисти кваліфікаційних робіт, за дистанційними технологіями. Змін у графіку начального процесу не відбулося.

«Університет є високотехнологічним та має ряд платформ і ресурсів для здійснення дистанційного навчання за будь-якою спеціальністю, такі як MiX, “OCW СумДУ”, Екзаменаріум, конструктор навчальних матеріалів Lectur.ED тощо, - зауважив директор Організаційно-методичного центру технологій електронного навчання Юрій Зубань. Він відзначив, що викладачі СумДУ активно використовують ці та інші можливості для дистанційного навчання студентів. Для консультацій викладачів діють канали підтримки в соціальних мережах, а службами ІТ створено «гарячі лінії» для оперативного реагування на звернення співробітників.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]