Дата публікації:
14 квітня 2020
Кількість переглядів:
2422
Поділитися:

Перекладацький навчально-методичний центр «LinguoStar» кафедри германської філології під час  карантину проводить освітні курси та надає послуги перекладу усім бажаючим дистанційно.

«Спеціалісти центру працюють в онлайн-форматі. Усі додаткові  освітні послуги, заплановані на березень-квітень, проводяться у повному обсязі з використанням спеціалізованого програмного забезпечення для організації вебконференцій, онлайн-нарад, вебінарів, а саме: Google Meet, Zoom, Skype», - розповіла директор ПНМЦ «LinguoStar» Ольга Жулавська.

Вона повідомила, що наразі формується нова група охочих отримати сертифікати, що підтверджують знання англійської мови на рівні В2. Викладачі перекладацького центру «LinguoStar» мають досвід та навички в проведенні онлайн-курсів з підготовки до міжнародних мовних тестів ECL з 2017 року, вдосконалюючи їх з кожним заняттям.

«Щодо надання додаткових перекладацьких послуг, то з початку карантину спеціалісти центру переклали та відредагували матеріали, обсяг яких перевищує 900 сторінок різного ступеня складності та різноманітної тематики (медицина, інженерія, право) на замовлення структурних підрозділів СумДУ (Медичний інститут, факультети ТеСЕТ, ЕлІТ та ін.), а також зовнішніх замовників», - поінформувала Ольга Жулавська.

Директор зауважила, що ані перекладачі та викладачі перекладацького навчально-методичного центру «LinguoStar», ані слухачі курсів чи замовники перекладацьких послуг, не відчувають дискомфорту щодо надання та отримання додаткових платних послуг, які є основою та метою діяльності центру.

Перекладацький центр «LinguoStar» запрошує всіх охочих до співпраці незалежно від пори року чи епідеміологічного стану в країні.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]