Дата публікації:
15 квітня 2020
Кількість переглядів:
1593
Поділитися:

14 квітня закінчився перший цикл вебінарів-тренінгів від фахівців-практиків в сфері маркетингу. З переходом на дистанційні технології навчання студенти отримали можливість обговорити актуальні фахові питання з представниками компаній – потенційних роботодавців.

Так, 1 квітня студенти та всі бажаючі пройшли тренінг від Валентини Баштової - засновниці FoxyGen IT, керівника відділу маркетингу "ТРЦ Атріум". Основні Інсайти тренінгу: оновлення Facebook, Instagram, Google; рольові ігри в маркетингу та їх специфіка.

З квітня Данііл Вем, засновник SMM Cluster, кризис-маркетолог, автор курсів із SMM та інтернет-маркетингу, презентував свій досвід з такої тематики: нейромережа Facebook; створення рекламних кабінетів; енгейджмент постів.

4 квітня Володимир Рудика, СЕО рекламного агентства "RG Region", запропонував відповіді на питання: що таке криза для сучасного підприємства, як оцінити її вплив на діяльність компанії; внутрішні процеси оптимізації діяльності; як бізнес реагує на зміни у країні; інструменти подолання кризових явищ на підприємстві.

14 квітня до маркетологів приєдналася Даша Шигаєва, директор зі стратегії в Digital агентстві Skykillers, експерт з п’ятнадцятирічним стажем у сфері цифрового маркетингу, яка спланувала та реалізувала більше 100 проєктів для таких компаній як: Carlsberg, UNICEF, Johnson&Johnson, EBRR, Imperial Tobacco, Danone, Bosch, Pfizer та багато інших. Основні інсайти тренінгу: інтернет маркетинг (онлайн-аудиторія, digital-кампанії, канали комунікації); digital тренди (поведінка netizenship, вебплатформи, тренди контент-маркетингу); ринок (digital сегмент в грошах і відсотках, digital агентства); reading list для занурення в цифру.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]