Дата публікації:
27 квітня 2020
Кількість переглядів:
3119
Поділитися:

Науково-консультаційний центр правових досліджень Навчально-наукового інституту права на час карантину продовжує надавати підприємствам, організаціям, а також фізичним особам юридичні послуги, здійснюючи комунікацію з клієнтами в дистанційному режимі.

«Основна діяльність центру зосереджена на представленні та захисті прав і інтересів юридичних та фізичних осіб. Нашими клієнтами з різних питань та проблемних ситуацій є організації, що працюють на українському та зарубіжному ринках у фінансовому, виробничому секторах, а також торгівлі, будівництві тощо», - повідомив директор науково-консультаційного центру правових досліджень Ігор Каріх.

З початку карантину безпосередньо фахівці центру, а також спільно з викладачами кафедри кримінально-правових дисциплін та судочинства ННІ права СумДУ вже підготували та надали клієнтам 3 грунтовних науково-консультаційних висновки. Два з них – це правові обґрунтування та юридичні консультації при проведенні аудиторских перевірок, ще один – тлумачення окремих аспектів виконання договору будівельного підряду.

Якщо ви потребуєте науково-правової допомоги, звертайтеся до Науково-консультаційного центру правових досліджень ННІ права СумДУ – сучасної, професійної команди юристів, що допоможуть у вирішенні юридичних питань різної складності.

Детальна інформація про роботу центру – на сайті ННІ права.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]