Дата публікації:
19 травня 2020
Кількість переглядів:
1441
Поділитися:

Визначено переможців X Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка. Серед призерів – три студенти Сумського державного університету.

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України № 622 від 13.05.2020, серед студентів закладів вищої освіти (університети й академії, негуманітарний профіль) дипломами І ступеня нагороджено студентів Медичного інституту Наталію Брич та Бориса Мєшкова. Диплом ІІІ ступеня отримав студент факультету технічних систем та енергоефективних технологій Данило Ніколаєнко.

Підготували студентів-переможців до мовно-літературних змагань завідувач кафедри журналістики та філології, професор Олена Ткаченко, старший викладач кафедри журналістики та філології Наталія Прокопенко і доцент кафедри мовної підготовки іноземних громадян Людмила Кулішенко.

Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка започаткований як щорічний загальнонаціональний захід, і добре відомий сьогодні не лише в Україні, а й за її межами. Щороку він перетворюється на великий марафон, упродовж якого юнаки і дівчата змагаються за звання кращих знавців української мови і літератури.

Вітаємо студентів-переможців та їхніх наставників!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]