Дата публікації:
22 травня 2020
Кількість переглядів:
1334
Поділитися:

Народний вокальний ансамбль «Сузір’я» Шосткинського інституту СумДУ став переможцем Всеукраїнського фестивалю-конкурсу мистецтв «Universe of arts». Ще три вокалістки СумДУ вибороли призові місця у Міжнародному конкурсі мистецтв «Чарівні фантазії».

Творчий гурт «Сузір’я», яким керує Ірина Соколова, переміг у номінації «Вокал». Журі фестивалю-конкурсу високо оцінило композицію «Обійми мене» у виконанні талановитого колективу та відзначило дівчат кубком і дипломом.

Цього року в різних номінаціях фестивалю взяли участь понад 350 конкурсантів з різних куточків України.

Студентка Медичного інституту СумДУ Діана Рябоколь і студентка факультету іноземної філології та соціальних комунікацій Юлія Бердник посіли І місця на конкурсі мистецтв «Чарівні фантазії». Студентка Медичного інституту Олександра Редька виборола на цьому конкурсі ІІІ місце. Усі троє виступали у номінації «Естрадний вокал» молодіжної вікової групи.

Дівчата змагались з представницями майже усіх областей України, а також з інших країн, таких як: Латвія, Литва, Естонія і Колумбія.

Вітаємо конкурсанток Сумського державного університету з яскравими вокальними перемогами, зичимо нових творчих звершень.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]