Дата публікації:
22 травня 2020
Кількість переглядів:
1586
Поділитися:

21 травня викладачі кафедри журналістики та філології факультету іноземної філології та соціальних комунікацій провели онлайн-зустріч із представниками британської громадської організації Мережа етичної журналістики (Ethical Journalism Network) Данікою Ілік та Ханною Сторм.

Мета зустрічі – налагодити співпрацю в межах грантового проєкту DESTIN при розробці освітніх онлайн-курсів із медіаграмотності для широкої громадськості.

Кафедра журналістики та філології координує робочий пакет грантової програми з розробки таких курсів і планує запустити пілотний курс на внутрішньоуніверситетській платформі СумДУ «Екзаменаріум». Після цього у вільному доступі для всіх інтернет-користувачів будуть викладені й курси, розроблені іншими дев’ятьма українськими університетами-партнерами проєкту DESTIN.

Освітні курси будуть безкоштовними й охоплюватимуть теми медіакритики, медіавиробництва й медіасистем. Передбачається поділ за рівнями складності, що дозволить доступно подати інформацію для дітей і дорослих. Після завершення курсу учасник зможе отримати сертифікат.

Сторони домовилися, що представники Мережі етичної журналістики нададуть допоміжні матеріали для розробки освітніх курсів. 


Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]