Дата публікації:
07 лютого 2012
Кількість переглядів:
1797
Поділитися:

Аспірант кафедри економічної теорії Віталій Омельяненко увійшов до рейтингу «Золота Тисяча» під егідою Першого глобального молодіжного форуму "Майбутнє світу". Це перший форум подібного масштабу, який зібрав молодих людей віком від 15 до 30 років, задіяних у різних сферах діяльності: підприємництво, наукові розробки, творчість, соціальна робота, ІT-технології тощо.

Науковими консультантами Віталія Омельяненко стали декан факультету економіки та менеджменту, доктор економічних наук , професор Прокопенко Ольга та доцент кафедри економічної теорії, кандидат економічних наук Оксана Хворост.

Форум проводиться за ініціативи та за підтримки Уряду Санкт-Петербурга. Організатором форуму виступає – Інститут міжнародного бізнесу і права Національного дослідницького університету ІТМО.

Проблематика дискусій різноманітна: інноваційність і молодь, бізнес без паспорту, захист прав молоді в ІT, міжнародне співробітництво молоді, регіональна підтримка інновацій – кластери, центри, технопарки. Взагалі ж проект стосується створення інфраструктури трансферу технологій на регіональному та міжнародному рівнях.

Детальна інформація про  проект.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]