Дата публікації:
04 серпня 2020
Кількість переглядів:
1300
Поділитися:

1 серпня у Сумському державному університеті завершились навчальні збори випускників кафедри військової підготовки. Упродовж минулого тижня вони проводились для випускників місцевих вишів.

Комплексний випускний екзамен включав виконання навчально-бойових завдань, у тому числі вправи зі стрільби. По закінченні випускники склали Військову присягу на вірність українському народові.

У цьому році 350 випускників кафедри військової підготовки завершили навчання в СумДУ за програмою підготовки офіцерів запасу.

Кафедра військової підготовки Сумського державного університету проводить навчання за програмою офіцерів запасу громадян, які мають або здобувають ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, за п’ятьма військово-обліковими спеціальностями: бойове застосування з’єднань, військових частин і підрозділів наземної артилерії; бойове застосування з’єднань, військових частин і підрозділів самохідної артилерії; бойове застосування військових частин і підрозділів протитанкових керованих ракетних комплексів; бойове застосування військових частин і підрозділів артилерійської розвідки; бойове застосування військових частин і підрозділів, озброєних комплексами тактичних ракет.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]