Дата публікації:
31 серпня 2020
Кількість переглядів:
1537
Поділитися:

Засідання вченої ради 28 серпня, що вперше відбулося в умовах карантинних обмежень, проводилось у змішаному форматі: частина учасників з дотриманням соціальної дистанції була присутня у залі, решта в онлайн-режимі мала можливість долучитися до обговорення дистанційно.

Перший проректор Сумського державного університету Василь Карпуша поінформував про організацію навчального процесу в новому 2020-2021 н.р., ознайомив із заходами, визначеними відповідним наказом ректора. Він наголосив на ефективному поєднанні дистанційних технологій та аудиторної роботи. Так, лекційні заняття рекомендовано проводити в онлайн-режимі, а очну форму навчання застосовувати для проведення семінарських та лабораторних робіт з кількістю студентів відповідно до норм.

Ректор СумДУ Анатолій Васильєв, зважаючи на складну ситуацію з розповсюдженням коронавірусної інфекції, закликав максимально добросовісно виконувати усі визначені заходи безпеки, і, головне – забезпечити подальшу системну, злагоджену та ефективну роботу університету. Як відзначив ректор, за 7 місяців цього року зріс обсяг фінансування наукових досліджень, надзвичайно успішною є участь університету в міжнародних грантових програмах. Ці та інші досягнення забезпечили СумДУ лідерські місця у престижних міжнародних рейтингах.

На засіданні вченої ради шляхом таємного голосування було ухвалено низку кадрових рішень щодо обрання кандидатів на посади завідувачів та професорів кафедр, затверджено кілька документів загальноуніверситетської нормативної бази, а також низку освітньо-професійних, освітньо-наукових програм та навчальних планів з окремих спеціальностей.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]