Дата публікації:
31 серпня 2020
Кількість переглядів:
1658
Поділитися:

28 серпня на початку засідання вченої ради відбулося нагородження, що було  відтерміноване у часі через карантин, переможців рейтингу структурних підрозділів університету за підсумками 2019 року. Відповідні дипломи керівникам вручив ректор СумДУ Анатолій Васильєв.

Серед факультетів та інститутів першість здобули навчально-науковий інститут фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького і факультет електроніки та інформаційних технологій та. Друге місце – у  факультету технічних систем та енергоефективних технологій і навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС». Третє місце посіли медичний інститут і навчально-науковий інститут права.

Серед кафедр на першому місці – кафедра міжнародних економічних відносин, на другому – кафедра економіки, підприємництва та бізнес-адміністрування, кафедра патологічної анатомії і кафедра наноелектроніки, на третьому – кафедра адміністративного, господарського права та економічної безпеки, кафедра маркетингу та кафедра фінансів і підприємництва.

За індикатором «Освітні програми, показники контингенту осіб, що навчаються», було відзначено медичний інститут в частині спеціальності «Медицина» і кафедру комп’ютерних наук.

Рейтинг структурних підрозділів СумДУ проводиться з 2010 року з метою оцінки потенціалу та рівня роботи інститутів, факультетів, кафедр та стимулювання їх до підвищення якості роботи.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]