Дата публікації:
23 вересня 2020
Кількість переглядів:
1775
Поділитися:

20 вересня в Сумському державному університеті навчально-методичний центр «Проф-ІТ» презентував основні напрямки комп’ютерних курсів.

На захід, що пройшов в онлайн-форматі, було зареєстровано понад півтори сотні осіб. Учасники дистанційного Дня відкритих дверей ознайомились з ІТ-програмами, за якими проводиться навчання. Це, зокрема, програмування, розробка сайтів, комп'ютерна графіка, ВAS Бухгалтерія, курси академії Cisco за трьома напрямками: основи системного адміністрування, основи кібербезпеки, фахівець з комп'ютерних мереж, а також презентовано новий курс – English for IT.

«Наші висококваліфіковані викладачі допомагають школярам визначитися з вибором майбутньої професії, студентам – одержати в доповнення до основного диплома сертифікати й свідоцтва  відомих фірм, що буде перевагою під час працевлаштування, дорослим слухачам – підвищити свою кваліфікацію», – повідомила начальник НМЦ «Проф-ІТ» Тетяна Горлач.

Центр працює на базі комп'ютерних класів університету вже понад 20 років. Новий навчальний семестр триватиме з жовтня по грудень.  

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]