Дата публікації:
24 вересня 2020
Кількість переглядів:
1791
Поділитися:

Близько 100 студентів Сумського державного університету долучилися у вересні до заходів у рамках проєкту «Разом – ми сила, або ХОЧУ стати блогером», що проводились у форматі блог-кафе, під час яких розвивали навички з блогерства та адвокації.

«Проєкт спрямований на те, щоб навчити молодь впливати на органи місцевої влади, бізнес, громадські об'єднання за допомогою власних блогів. Наразі інтернет і соціальні мережі відіграють надзвичайно важливу роль, а особисті сторінки тепер – не лише можливість поділитися власними фото, але й найбільш ефективний спосіб швидкої комунікації, зокрема з тими, з ким традиційні методи спілкування є важкодоступними», - зазначила координатор проєкту Марина Осюхіна. 

Участь у заходах була безкоштовною, однак кількість учасників – обмеженою через карантин.

Учасники проєкту продовжують створення власних блогів на адвокаційну тематику, а також готуються до фінального форуму, на якому представники Сумської та Чернігівської областей зможуть обмінятися досвідом і досягненнями.

Проєкт «Разом – ми сила, або ХОЧУ стати блогером» реалізується Сумським державним університетом спільно з ГО «Молодіжна медіаспілка (ММС)» у співпраці з німецькою організацією «Сultures Interactive», ГО «Фундація Прав Людини» та фінансується коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]