Дата публікації:
01 жовтня 2020
Кількість переглядів:
1784
Поділитися:

30 вересня Сумський державний університет у рамках налагодження співпраці і взаємовигідних відносин відвідали представники ректорату Університету імені Альфреда Нобеля (м.Дніпро): віцепрезидент Сергій Холод, проректори – Тамара Іщенко, Тетяна Мішустіна, Ірина Шкура.

Упродовж дня відбулись робочі зустрічі представників делегації з ректором СумДУ Анатолієм Васильєвим, проректорами та керівниками окремих структурних підрозділів, які поділились досвідом організації освітнього процесу в нашому університеті, наукової діяльності, роботи у сфері міжнародного співробітництва, впровадженням інноваційних  технологій, що сприяють якісному дистанційному навчанню студентів. Під час оглядової екскурсії учасники делегації, зокрема, відвідали онлайн-студію, навчально-дослідницьку лабораторію віртуальної та доповненої реальності «Ulab», ознайомились із можливостями створення навчальних матеріалів з використанням віртуального фону у відеостудії СумДУ.

СумДУ вже багато років успішно співпрацює з багатьма закладами вищої освіти України, а також вишами Європи та світу у різних сферах науково-освітньої діяльності, тож сподівається на плідне партнерство із Університетом імені Альфреда Нобеля.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]