Дата публікації:
02 жовтня 2020
Кількість переглядів:
1875
Поділитися:

2 жовтня у Сумському державному університеті відбулося онлайн-святкування з нагоди Дня працівників освіти та 72-річниці створення університету.

За роки свого існування СумДУ виховав не одне покоління справжніх професіоналів, фахівців високого рівня, котрі примножують славу Альма-матер в усьому світі. Тож, разом із привітаннями в ході святкового дійства прозвучали слова вдячності всім співробітникам університету, а особливо –  ветеранам, завдяки професіоналізму яких відбувалося становлення нашого навчального закладу і його розвиток як одного з провідних вишів країни.

У вітальному слові ректор СумДУ Анатолій Васильєв підкреслив, що наш заклад багатофункціональний, має різні спеціальності, тож і відзначає багато професійних свят. Але День працівника освіти – це свято, що об’єднує усі категорії співробітників університету. «Вітаю увесь колектив СумДУ з Днем народження нашого навчального закладу. Завдяки вам, університет успішний. Тільки за останні роки спостерігаємо суттєве просування у знакових міжнародних рейтингах, успіхи в освітній та науковій діяльності як публікаційній, так і грантовій. Крім того, навіть під час пандемії наші студенти є активними і в спорті, і в культурно-мистецькій сферах», - зазначив ректор.

Гарний настрій та яскраві емоції глядачам концерту подарували талановиті учасники творчих колективів університету, серед яких улюблені та вже відомі далеко за межами СумДУ танцювальні ансамблі «Силует», «Феєрія», «JAM», «S&P», студентський хор сучасної пісні, вокальна студія «Uni.Voice», а також переможці та призери різноманітних вокальних конкурсів Олександра Бублій, Михайло Ворфоломеєв, Михайло Мельник та інші.

Щиро вітаємо наш університет зі святами і віримо, що з кожним роком він буде підкорювати нові вершини, а майбутні покоління студентів збережуть його традиції та примножать здобутки.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]