Дата публікації:
06 жовтня 2020
Кількість переглядів:
1669
Поділитися:

Кафедра управління СумДУ провела перше заняття в рамках нового навчального модулю «Міжнародні бізнес-стратегії», що передбачає спільне віртуальне навчання для студентів бізнес-шкіл із різних країн світу.

Спікерами семінару на тему особливостей ведення бізнесу в Україні стали завідувачка кафедри управління Ганна Швіндіна та студенти Марина Дейнека і Фейт Емануель Умо Утонг. Основна дискусія велась про можливості відкриття бізнесу в нинішніх умовах, обговорювалися сильні та слабкі сторони української економіки, розвиток інститутів, криза довіри у суспільстві та процеси децентралізації.

Учасниками семінару були студенти другого та четвертого курсу спеціальності «Менеджмент» СумДУ, студенти КНЕУ імені Вадима Гетьмана, а також студенти курсу «Міжнародний Бізнес» Вашингтонського державного університету.

Ініціатором проєкту виступив асоційований професор Карсонського коледжу бізнесу, директор Школи туристичного бізнес-менеджменту Діпра Джха.

Почесні гості заняття – професор кафедри маркетингу та міжнародного бізнесу Вашингтонського державного університету, доктор Джефф Джореман, завідувачка кафедри обліку та оподаткування КНЕУ імені Вадима Гетьмана, професор Марія Шигун і доцент кафедри обліку та оподаткування КНЕУ імені Вадима Гетьмана Наталя Нікітан.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]