Дата публікації:
16 жовтня 2020
Кількість переглядів:
1272
Поділитися:

У складних умовах карантину, із дотриманням усіх протиепідемічних заходів, студенти-спортсмени СумДУ продовжують тренувальний процес та якісно підготувалися  до змагань, що  в подальшому забезпечило перемогу на престижних спортивних аренах. Підтвердженням цьому був вдалий виступ студентів-дзюдоїстів на Чемпіонаті України 14-15 жовтня у м. Запоріжжя.

Дзюдоїсти СумДУ вибороли 7 нагород різного ґатунку на змаганнях. Чемпіонками України стали Анастасія  Антіпіна (вагова категорія 63 кг) та Наталія Чистякова (70 кг), а також аспірантка ННІ ФЕМ ім. Олега Балацького Анастасія Турчин (78 кг). Серед чоловіків золото виборов Кирило Самотуг (60 кг), а Геворг Манукян (81 кг) - срібну нагороду. Бронзові медалі дісталися Микиті Голобородьку з вагою 60 кг та Вадиму Назаренку – 81 кг. Усі наші призери є студентами спеціальності «Фізична культура і спорт» Медичного інституту.

Вітаємо наших дзюдоїстів з успішним виступом та бажаємо нових яскравих перемог!

Напередодні чемпіонату у Запоріжжі відбулася звітно-виборча конференція Федерації дзюдо України, на якій віце-президентом національної Федерації було обрано працівника спортивного клубу СумДУ Сергія Колесніченка. За розподілом повноважень Сергій Олександрович має опікуватися розвитком дзюдо серед студентів ЗВО України. Бажаємо йому успішності та результативності на благо студентського спорту!

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]