Дата публікації:
09 лютого 2012
Кількість переглядів:
1026
Поділитися:

Команда волонтерів та співробітників Гендерного ресурсного центру  Сумського державного університету  вийшла у другий тур Всеукраїнського конкурсу «Оздорови суспільство!» Фонду Братів Кличків та Фонду Конрада Аденауера. Команді  СумДУ вдалось досягти перемоги завдяки підготовленому есе. У ньому пропонується ідея оздоровлення суспільства через систему сімейного виховання молоді, яка вуніверситетіактивно втілюється.

Наступний етап проекту–участь у Творчих студіях Києва. Вони складатимуться з насиченої та різнопланової програми. Окрім захоплюючої роботи у форматі Open Space, під час якої розроблятимуться ідеї стосовно оздоровлення суспільства, на учасників чекатимуть цікаві зустрічі з представниками Клубу Фонду Конрада Аденауера, прийом у Посольстві Німеччини тощо.

Нагадаємо, що мета проекту «Оздорови суспільство»  полягає у тому, щоб підняти серед молодих людей тематику цінностей, спонукати замислитися їх над тим, як можна поліпшити співіснування людей у суспільстві та з’ясувати, яку роль при цьому могла б відігравати їх власна діяльність.

Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]