Дата публікації:
12 листопада 2020
Кількість переглядів:
2107
Поділитися:

Студент спеціальності «Фізична культура і спорт» Сумського державного університету Геворг Манукян виборов бронзову медаль на чемпіонаті Європи з дзюдо серед молоді (U-23), у вазі до 81 кг.

Змагання проходили 9-10 листопада в місті Пореч (Хорватія). На старті змагань студент СумДУ здобув дві впевнені перемоги, але в чвертьфіналі поступився представнику Грузії. Першу сутичку Геворг виграв менше, ніж за дві хвилини, а от вирішальна боротьба за медаль тривала більше 8-ми хвилин. Лише в додатковий час український спортсмен іппоном здолав свого угорського колегу.

Варто зазначити, що на чемпіонаті Європи з дзюдо серед молоді Геворг Манукян став єдиним медалістом у збірній України. Говорить, що результат його тішить. Висловлює щиру подяку тренерам, оскільки вважає, що всі його перемоги – це, перш за все, їхня  заслуга. Надалі планує активно тренуватися й готуватися до наступних змагань.

Геворг Манукян живе та тренується в Києві, спортом займається з дитинства. На запитання, чому обрав для навчання Сумський державний університет, відповідає, що хотів отримати гарну освіту, і йому порадили СумДУ. 

Сумський державний університет вітає свого студента з визначним спортивним результатом і бажає подальшого підкорення нових вершин.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]