Дата публікації:
17 листопада 2020
Кількість переглядів:
2274
Поділитися:

Збірна Сумського державного університету завоювала першість на змаганнях за молодіжний Кубок України з баскетболу 3х3 серед чоловічих команд закладів вищої освіти.  

Кубок України проходив 16 листопада в м. Київ. У змаганнях взяли участь 16 студентських колективів, в тому числі – дві команди Сумського державного університету.

Обидва колективи університету впевнено виграли свої групи та вийшли до чвертьфіналу. На жаль, СумДУ-2 зупинилася на цій стадії та посіла у підсумку 5 місце. Основна ж збірна СумДУ в змаганнях не мала рівних, і в фіналі з розгромним рахунком 22:4 перемогла команду Національного університету фізичного виховання та спорту України.

Найкращим гравцем змагань визнано аспіранта Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького Ігоря Стародуба. Чемпіонами також стали першокурсник факультету технічних систем та енергоефективних технологій Данило Дядечко та магістранти спеціальності «Фізична культура і спорт» Медичного інституту СумДУ Всеволод Чесак і Михайло Шкода.

СумДУ вже втретє поспіль виграє молодіжний Кубок України з баскетболу  серед студентських команд. Як повідомив головний тренер збірної СумДУ з баскетболу Ярослав Ковальов, спортсмени були добре підготовлені та налаштовані на перемогу. Їхали до Києва підтвердити своє перше місце. Що ж стосується команди СумДУ-2, п’яте місце – дуже гарний результат для початку, є великі перспективи для розвитку та майбутніх досягнень.

Сумський державний університет щиро вітає тренера та гравців із  заслуженою перемогою!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]