Дата публікації:
18 листопада 2020
Кількість переглядів:
3189
Поділитися:

17 листопада вийшов перший епізод нового профорієнтаційного проєкту Сумського державного університету для старшокласників «Обираю моє майбутнє» або ОММ.

У рамках проєкту раз на тиждень будуть з’являтися короткі відео  на теми, що найбільше цікавлять абітурієнтів – умови вступу до ЗВО, як обрати предмети для ЗНО, як порахувати конкурсний бал, що означає «пріоритет» при подачі заяв, який прохідний бал на спеціальності тощо.

Крім цього будуть з’являтися відео, мета яких – допомогти молодій людині сформувати навички, що будуть потрібні у повсякденному житті – як боротися зі стресом, основи тайм-менеджменту, чим технічна освіта відрізняється від гуманітарної, які професії зникнуть, а які з’являться в майбутньому, чи дійсно професія інженера не потрібна сьогодні тощо.

Участь у проєкті для старшокласників – безкоштовна.

Зареєструватися на ОММ можна за посиланням ‒ https://t.me/OMM_SumDU_bot. Спеціально для проєкту для зручності учасників був розроблений Телеграм-бот.

Проєкт стане корисним учням 10-11 класів, випускникам коледжів, тим, хто збирається вступати до ЗВО і прагне більш детально розібратися в питаннях вступу та вибору освітньої програми, університету. Крім того, найактивніші учасники зможуть отримати приємні подарунки.

Перше відео «Неочікувані та вражаючі факти про СумДУ» вже доступне для учасників. За тиждень школярі дізнаються відповіді на «10 актуальних питань про ЗНО у 2021 році».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]