Дата публікації:
23 листопада 2020
Кількість переглядів:
2422
Поділитися:

21 та 22 листопада у Сумському державному університеті пройшли онлайн-тренінги у рамках всеукраїнського освітнього проєкту «Школа успіху», який вже десятий рік поспіль реалізує фонд Klitschko Foundation.

Спікерами проєкту від СумДУ виступили: начальник Медіа-центру Марина Осюхіна (тема: «Критичне мислення: як виявляти фейки») та студенти 4 курсу спеціальності «Психологія» кафедри психології, політології та соціокультурних технологій Анна Солдатенко і Богдан Калагурка (тема: «Розвиток креативності»).

«Школа успіху» – це освітній проєкт, розрахований передусім для школярів 14-15 років, і спрямований на навчання підлітків у сфері soft skills для покращення їх конкурентної спроможності на ринку праці, забезпечення молоді необхідною та актуальною інформацією, яка знадобиться їм у майбутньому та допоможе у формуванні власної особистості.

Однією з умов участі в проєкті є проведення випускниками всеукраїнської Школи локальних тренінгів у власних громадах. Організатором таких тренінгів у Сумах виступив випускник всеукраїнської «Школи успіху» 2020 року, учень 10-го класу, школи № 12, м. Суми Владислав Жадан, а пройшли вони в онлайн-студії СумДУ (http://studio.sumdu.edu.ua/), зібравши найактивніших школярів обласного центру.

Владислав Жадан висловив подяку керівництву університету і Департаменту доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи за підтримку молодіжних ініціатив.

СумДУ бажає усім учасникам «Школи успіху» подальшого розвитку та впевненості у власних силах.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]