Дата публікації:
30 листопада 2020
Кількість переглядів:
2781
Поділитися:

27-28 листопада в онлайн-режимі було проведено тренінгову програму з проєктної діяльності для старшокласників Сумської ОТГ «Школа лідерів змін».

Керівниця проєкту – доцент кафедри управління навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім. О. Балацького СумДУ Лариса Валенкевич. Тренери проєкту: начальниця навчального відділу практики та інтеграційних зв’язків із замовниками кадрів СумДУ Альона Євдокимова, докторка економічних наук, завідувач кафедри управління навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту ім. О. Балацького Ганна Швіндіна, студент СумДУ та експерт НАЗЯВО Микита Ковалевський, начальник управління комунікацій та інформаційного забезпечення Сумської міської ради Андрій Моша, співвласниця бренду POZNANSKI Аліна Познанська.

Під час тренінгів учасники отримали знання з проєктного менеджменту, навички складання проєктних заявок для участі в грантах й конкурсах та вчилися створювати власний проєкт.   

Викладачі та студенти СумДУ поділилися досвідом проєктної та грантової діяльності, що успішно реалізовується у виші.

10 грудня відбудеться конкурс проєктів з-поміж учасників Школи: їх захист, підбиття підсумків та визначення переможців. Усі старшокласники отримають сертифікат про участь у тренінговій програмі, автори найкращих ідей будуть нагороджені призами.

Проєкт «Школа лідерів змін» організований ГО "Центр освіти впродовж життя" у співпраці з Сумським державним університетом та Сумською міською радою і є переможцем першого конкурсу інститутів громадянського суспільства у сфері розвитку громадянського суспільства.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]