Дата публікації:
09 лютого 2012
Кількість переглядів:
1884
Поділитися:

8 лютого перший випуск студентів заочної форми навчання зі спеціальності «Журналістика» отримав дипломи бакалавра. 

До списку випускників університету додалося ще 18 осіб, серед яких є і власниця диплому з відзнакою Олеся Кузьменко. Більшість з них продовжуватиме навчання, здобуваючи наступний освітньо-кваліфікаційний рівень спеціаліста, але для декого золоті студентські роки вже скінчилися.

З урочистою подією вручення дипломів привітала завідувач кафедри журналістики та філології Олена Ткаченко: «Я впевнена, ви будете гарними спеціалістами і досягнете значних висот у своїй професійній діяльності!». Чимало теплих слів на адресу випускників пролунало і з вуст представників деканату факультету ІФСК та викладачів кафедри. У свою чергу випускники подякували викладачам за ґрунтовні знання та життєвий досвід.

Нагадаємо, що цього року кафедра журналістики та філології проводитиме набір за магістерською програмою зі спеціальності «Медіакомунікації» на здобуття другої вищої освіти, а також уперше здійснюватиме навчання зі спеціальності «Реклама та зв’язки з громадськістю». Отримуйте престижну освіту в Сумському державному університеті!

Альона Дмитренко
Гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]