Дата публікації:
04 грудня 2020
Кількість переглядів:
2753
Поділитися:

4 грудня Сумський державний університет відвідав Керівник Апарату Офісу Президента України Олексій Дніпров.

Під час зустрічі з поважним гостем в.о ректора СумДУ Анатолій Васильєв розповів про освітню, наукову та міжнародну діяльність університету, про розвиток сучасних інформаційних технологій та матеріально-технічної бази.

Під час оглядової екскурсії кампусами університету Керівник Апарату Офісу Президента України ознайомився з інноваційним потенціалом вишу, зокрема, з високотехнологічними можливостями навчально-дослідницької лабораторії віртуальної та доповненої реальності «Ulab», з унікальним бібліотечним фондом, що містить понад 3 мільйони примірників і відкриває доступ до найвідоміших електронних інформаційних баз світового інформаційного простору. Також Олексій Дніпров оглянув спортивну інфраструктуру СумДУ, «Університетську клініку» з центром спортивної медицини та таку «родзинку», як дитяча кімната «Студентський лелека».

Керівник Апарату Офісу Президента України високо оцінив інноваційні здобутки вишу, організацію навчального процесу, наукову роботу, відзначивши великий внесок в.о. ректора Анатолія Васильєва та колективу СумДУ в успішний розвиток закладу, що підтверджується високими вітчизняними та світовими рейтингами.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]