Дата публікації:
14 грудня 2020
Кількість переглядів:
2614
Поділитися:

Процедура нагородження призерів конкурсу, підсумки якого були підведені двома днями раніше в онлайн-режимі, відбулася 12 грудня у Конгрес-центрі СумДУ.

Конкурсна комісія складалася з керівниці «Школи лідерів змін» доцента кафедри управління Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького Лариси Валенкевич, тренерів проєкту: завідувачки кафедри управління Ганни Швіндіної, начальниці навчального відділу практики та інтеграційних зв’язків із замовниками кадрів СумДУ Альони Євдокимової, студента СумДУ Микити Ковалевського, начальник управління комунікацій та інформаційного забезпечення Сумської міської ради Андрія Моші, директора ТРЦ «Мануфактура» Володимира Лободіна та начальниці управління стратегічного розвитку міста Сумської міської ради Оксани Кубрак. Результати конкурсу висвітлені на сайті організатора – ГО «Центр освіти впродовж життя».

Вітаючи переможців, Ганна Швіндіна та Лариса Валенкевич побажали учням не зупинятися на досягнутому, змінювати громаду та країну на краще.

Микита Ковалевський повідомив, що учителі-керівники проєктних команд будуть відзначені подяками Центру професійного розвитку педагогічних працівників Сумської міської ради та сертифікатами про участь у Школі, які Центр зарахує вчителям як підвищення їх кваліфікації. 

Нагадаємо, 27-28 листопада представники СумДУ навчали старшокласників проєктному менеджменту в межах тренінгової програми, що фінансується Сумською міською радою та є переможцем першого конкурсу проєктів ІГС у сфері розвитку громадянського суспільства.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]