Дата публікації:
20 січня 2021
Кількість переглядів:
2058
Поділитися:

У Сумському державному університеті упродовж цього та наступного тижня проходять збори трудових колективів інститутів та факультетів, на яких директори і декани звітують про підсумки минулого року, окреслюють плани на 2021 рік.

Участь у зборах беруть представники ректорату, керівники загальноуніверситетських служб, викладачі та співробітники відповідних інститутів та факультетів.

Уже відбулися збори трудового колективу Навчально-наукового інституту права, Навчально-наукового інституту бізнес-технологій «УАБС». Колективи обох інститутів схвалили роботу директорів.

Сьогодні торішні показники діяльності аналізує колектив Навчально-наукового інституту фінансів, економіки та менеджменту імені Олега Балацького. Далі збори пройдуть у Медичному інституті, факультеті іноземної філології та соціальних комунікацій, факультеті технічних систем та енергоефективних технологій, факультеті електроніки та інформаційних технологій.

Усі учасники зборів у дистанційному форматі мають можливість долучитися до обговорення, висловити свої зауваження та пропозиції.

Завершить звітну кампанію підсумкова конференція трудового колективу СумДУ 29 січня, на якій буде обговорено результати роботи у 2020 році та визначено завдання і пріоритети на цей рік.

Ознайомитися зі звітами директорів інститутів і деканів факультетів СумДУ можна на сайті університету.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]