Дата публікації:
11 лютого 2021
Кількість переглядів:
2301
Поділитися:

Ректор Сумського державного університету Василь Карпуша в першому інтерв’ю на новій посаді, яке він дав телеканалу «Відікон», висловив своє бачення подальшого розвитку вишу, що входить до провідних світових рейтингів, поділився найближчими планами.

Василь Карпуша зазначив, що університет є успішним, отже головним завданням на нинішньому етапі вбачає забезпечення правонаступництва і продовження сформованої моделі управління під девізом «освіта, наука, культура, розвиток».

Серед стратегічних планів ректор назвав одержання в найближчій перспективі статусу дослідницького університету та подальшу інтернаціоналізацію.

Також керівник університету розповів про досягнення в науковій царині, про міжнародну співпрацю, про грантові проєкти, про академічну мобільність та практику за кордоном, про зв’язки з роботодавцями. Не оминув увагою ректор наявну в університеті потужну спортивну базу, досягнення спортсменів на всеукраїнських та міжнародних змаганнях, сприяння розвитку творчих здібностей студентів.

 

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]