Дата публікації:
15 лютого 2021
Кількість переглядів:
2113
Поділитися:

9 лютого 2021 року ректор Сумського державного університету Василь Карпуша підписав наказ «Про оформлення індивідуальних графіків здобувачами вищої освіти університету в умовах дії обмежувальних протиепідемічних заходів».

Цим документом передбачено поліпшення процедури для здобувачів, які працюють за фахом, займаються активною громадської діяльністю, беруть участь у програмах мобільності, мають особливі освітні потреби тощо.

Проєкт наказу розробив навчальний відділ СумДУ за ініціативи студентського самоврядування. Студентський ректорат також провів роз’яснювальну роботу серед здобувачів освіти. Про позитивні практики СумДУ та зміни в оформленні індивідуальних графіків навчання розповів один з ініціаторів цих змін, в.о. студентського ректора університету, експерт НАЗЯВО Микита Ковалевський у відео для офіційних ресурсів СумДУ.

«Пандемія COVID-19 мине, а позитивні зміни, напрацьовані в закладі для оптимізації роботи здобувачів і науково-педагогічних працівників, залишаться» – зазначив Микита Ковалевський.

Також з метою вдосконалення організації навчального процесу, подальшого впровадження електронного документообігу в Сумському державному університеті, а також враховуючи особливості роботи вишу в умовах карантинних заходів, у 2020/2021 н.р. було введено в дію наказ «Про відміну залікових книжок у паперовому вигляді». Раніше в електронному особистому кабінеті здобувача впроваджено сервіс «Навчальна картка студента».

Заяви щодо нарахування додаткових балів рейтингу студента для призначення стипендії також оформлюються в електронному вигляді. Роз’яснення для здобувачів освіти щодо нової процедури студентам надала співробітниця відділу організаційно-методичної роботи органів студентського самоврядування СумДУ Анастасія Лор.

 



Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]