Дата публікації:
15 лютого 2021
Кількість переглядів:
2124
Поділитися:

11 лютого для учасників шоу-конкурсу до Дня святого Валентина гостинно відчинила двері Літературна вітальня, що працює в бібліотеці Сумського державного університету.

Оцінювало конкурсантіів журі, у складі працівників бібліотеки, культурно-мистецького центру та відділу позанавчальної роботи.

Розпочався конкурс з традиційної візитівки. Цікаву «Літературну вікторину» підготувала для конкурсантів бібліотекар Ангеліна Бичко. Найскладнішим для учасників виявився інтелектуальний конкурс «Віртуальний букет для коханої та коханого»: квіти, що демонструвалися на екрані, потрібно було розподілити за порами року, потім додати до кожної квітки відповідний прикметник і такий незвичайний букет подарувати своїй коханій чи коханому.

Домашнім завданням кожної пари було виготовлення оригінальної «валентинки», з яким чудово впоралися усі учасники.  Для глядачів попередньо було теж оголошено конкурс на кращу «валентинку». «Гран-прі» журі одноголосно присудило студенту 2 курсу медичного інституту, учаснику гуртка «Краяни» Михайлу Сороці за його вітальну композицію, у якій гармонійно поєдналися весняні квіти, солодощі та свіжі фрукти.

Переможцями конкурсу «Ода коханню..» стали студенти навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Каріна Чевгуз та Віктор Марінченко.

Усі учасники отримали солодкі призи від Валентина – витвір кулінарного мистецтва працівників комплексу громадського харчування СумДУ.

Програму конкурсу підготували працівники відділу позанавчальної роботи та бібліотеки. Ведучі шоу-конкурсу – учасники гуртка «Краяни» та театральної студії «Кураж»  Артем Сніжко та Сніжана Стократна.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]