Дата публікації:
18 лютого 2021
Кількість переглядів:
2020
Поділитися:

18 лютого в Києві, на базі Національного університету фізичного виховання і спорту, відбулось засідання Генеральної асамблеї Всеукраїнської громадської організації «Спортивна студентська спілка України».

У роботі Генасамблеї взяв участь керівник Сумського відокремленого підрозділу Спортивної студентської cпілки України, Почесний ректор СумДУ, голова вченої ради Анатолій Васильєв. За активну участь у роботі Cпілки та сприяння розвитку студентського спорту Анатолій Васильович нагороджений почесною відзнакою.

На засіданні було обговорено діяльність Спортивної студентської спілки України у 2020 році та визначено плани на 2021 рік.

Президент Спілки Євгеній Імас презентував учасникам Генасамблеї соціальний проєкт «Активні парки – локації здорової України», започаткований Указом Президента України. У ході обговорення проєкту Анатолій Васильєв надав пропозицію стосовно організації оздоровчої рухової активності студентів в місцях їх проживання, що знаходяться в паркових зонах.

Також відповідно до порядку денного засідання було розглянуто питання про розвиток е-спорту (кіберспорту) в закладах вищої освіти, про проведення всеукраїнських спортивних та спортивно-масових заходів серед студентів у 2021 році, про участь у всесвітніх спортивних міжнародних заходах серед студентів, внесено зміни до статуту Спілки.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]