Дата публікації:
19 лютого 2021
Кількість переглядів:
2211
Поділитися:

18 лютого у Сумському державному університеті відбувся профорієнтаційний захід для учнів 10-11 класів Сумської обласної гімназії-інтернату для талановитих та творчо обдарованих дітей.

Його організували Департамент доуніверситетської освіти та профорієнтаційної роботи і факультет електроніки та інформаційних технологій.

Розпочався захід майстер-класом з основ програмування. Потім учні відвідали секцію комп’ютеризованих систем управління, що працює на базі факультету електроніки та інформаційних технологій, де ознайомилися із комплексною навчальною лабораторією, її функціями і можливостями, стартапами, що там розробляються.

Майбутнім абітурієнтам розповіли про ІТ-спеціальності, які можна здобути в  СумДУ, про співпрацю з відомими ІТ-компаніями світу, загалом про перспективи навчання за ІТ-спеціальностями.

Проявити свої здібності та навички з програмування учасники заходу змогли під час хакатону, завданням якого було створення комп’ютерної гри.

Учні висловили захоплення від відвідування нашого університету, подякували за надану інформацію й можливість поринути у навчальну атмосферу, відчути себе частиною майбутньої студентської ІТ-спільноти СумДУ.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]