Дата публікації:
22 лютого 2021
Кількість переглядів:
2412
Поділитися:

Команда Сумського державного університету зі стартапом «ОК-TOWN» посіла третє місце у Всеукраїнському конкурсі студентських стартапів від мережі бізнес-інкубаторів YEP.

Понад 120 команд із усієї України зареєструвалися на старті та перших січневих буткемпах, 56 – у півфіналах, і нарешті – 10 команд дійшли до фінального пітчу національного конкурсу студентських стартапів.

На фінальному пітчі, що відбувся у лютому 2021 року, команду СумДУ представляли Олена Касьян, випускниця магістерської програми «Державне управління та адміністрування» (ініціатор стартапу) та Артем Рудиченко, студент третього курсу спеціальності «Облік та оподаткування». Менторами команди переможців є Олександр Кубатко, доцент кафедри економіки, підприємництва та бізнес-адміністрування, та Сергій Солодовніков, голова Наукового товариства студентів (слухачів), аспірантів, докторантів і молодих вчених (НТСА) СумДУ.

«ОК-TOWN» – це оптимізований маркетплейс, платформа електронної комерції, для надання послуг та інформації у сфері туризму, екскурсій та відпочинку, що на старті базується в Сумах. Метою продукту є збір усіх малих та великих підприємств у сфері локального туризму та поєднання їх в одну мережу для генерації трафіку замовлень від майбутніх клієнтів. 

Всеукраїнський конкурс студентських стартапів від мережі бізнес-інкубаторів YEP, що стартував наприкінці грудня минулого року, пройшов у рамках Всеукраїнської ініціативи «Підприємницький університет».

 Вона реалізується мережею стартап-інкубаторів YEP спільно з Міністерством освіти і науки України, Міністерством цифрової трансформації України, Українським фондом стартапів, за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Сумський державний університет долучився до Всеукраїнської ініціативи «Підприємницький університет» з вересня 2020 року.

У рамках проєкту усі зацікавлені здобувачі СумДУ мали можливість пройти навчальний курс «Інноваційне підприємництво та управління стартап проектами», а затим взяти участь у Всеукраїнському конкурсі студентських стартапів.

https://www.facebook.com/yepincubators/videos/447661963044710/

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]