Дата публікації:
05 березня 2021
Кількість переглядів:
1906
Поділитися:

Наближається одне з найяскравіших та найочікуваніших свят весни – Міжнародний жіночий день. З нагоди свята Сумський державний університет підготував подарунок для всіх жінок – святковий онлайн-концерт, що відбувся 5 березня.   

Із прекрасним весняним святом жінок і дівчат привітав ректор Сумського державного університету Василь Карпуша.

«Шановні жінки й дівчата! Ми дуже поважаємо й цінуємо ваш внесок у розвиток університету. Наразі, якщо подивитися на співвідношення чоловіків і жінок у СумДУ, виявиться, що жінок більше. Без вас не обходиться жодна галузь життя університету, тож, ваш внесок є неоціненним. У це свято зичу вам посмішок, щастя, здоров’я і всього найкращого!», - йдеться у вітальному зверненні ректора.

Весняним настроєм із глядачами святкового концерту поділилися танцювальні колективи «S&P», «JAM», театр танцю «Феєрія», ансамбль бального танцю «Силует», вокальний ансамбль медичного інституту, вокальний ансамбль «ТеСЕТ», студентський хор сучасної пісні, а також вокалісти – представники факультетів та інститутів СумДУ.

Сумський державний університет вітає усіх жінок із прийдешнім святом і бажає міцного здоров’я та справжнього жіночого щастя. Нехай у ваших серцях панує весна, приємні почуття зігрівають душу, а поруч завжди будуть  рідні, близькі та кохані люди.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]