Дата публікації:
15 лютого 2012
Кількість переглядів:
2659
Поділитися:

З 10 лютого повноцінно запрацював ресурс elitconf.sumdu.edu.ua, який забезпечує веб-підтримку двох наукових конференцій факультету електроніки та інформаційних технологій. Це один із перших прикладів повнофункціонального використання платформи Open Confer ence System – продукту консорціуму Public Knowledge Project (РКР) на теренах України. СумДУ є одним із лідерів у впровадженні продуктів консорціуму PKP у державі.

За словами одного з учасників ініціативної групи, заступника декана факультету ЕлІТ Тараса Лютого, платформа Open Conference System є саме тим інструментом, який здатен перевести конференції університету на якісно новий рівень. Відтепер, завдяки новим технологіям конференції втрачають будь-які географічні обмеження. «Електронні версії матеріалів конференції, подані через веб, після прийняття автоматично відображаються у вільному доступі на сайті та передаються до інституційного репозитарію. Це забезпечує популяризацію доробків усіх учасників І це лише невелика частина технологічних переваг, яку забезпечує нова платформа».

Наразі з технічної точки зору створено усі передумови для забезпечення веб-підтримки усіх без винятку конференцій Сумського державного університету на базі Open Conference System.

Нагадаємо, що пілотний проект elitconf.sumdu.edu.ua стартував рік тому завдяки ініціативній групі факультету ЕлІТ за безпосередньої підтримки керівництва СумДУ.

Факультет електроніки та інформаційних технологій
Відділ інформаційно-рекламної діяльності

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]