Дата публікації:
22 березня 2021
Кількість переглядів:
2096
Поділитися:

На спортивних майданчиках Cумського державного університету 19-20 березня відбулися Чемпіонати України: з пляжного волейболу – серед спортсменів віком 17-18 років та дзюдо – серед кадетів.

Змагання з пляжного волейболу відбулися на базі Центру пляжного волейболу спортивного клубу СумДУ, а дзюдоїсти боролися за перемогу в залі Палацу cтудентського спорту.  

Ректор СумДУ Василь Карпуша, вітаючи учасників чемпіонату з пляжного волейболу, назвав вагомою подією для волейболістів створення Державного центру олімпійської підготовки із волейболу пляжного.

«Цей вид спорту має велике майбутнє», - зазначив очільник вишу.

Водночас він наголосив, що Сумський державний університет має найкращу спортивну базу серед вітчизняних ЗВО, що включає цілий комплекс об’єктів для занять різними видами спорту, а також відзначив численні успіхи вихованців СумДУ на Олімпійських іграх, світових та європейських чемпіонатах, інших престижних спортивних змаганнях.

«Запрошуємо до навчання в Сумський державний університет, де є спеціальність «Фізична культура і спорт». У нас створені всі можливості не лише для ведення здорового способу життя, але й для підготовки спортсменів високого гатунку», - підкреслив Василь Карпуша.


Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]