Дата публікації:
23 березня 2021
Кількість переглядів:
2191
Поділитися:

20-21 березня відбувся Всеукраїнський дебатний турнір «Маю право», в якому свої уміння ведення дискусії у форматі дебатів продемонстрували і студенти Сумського державного університету.

Участь здобувачів освіти СумДУ у дебатному русі стала можлива завдяки створеному в Сумах з ініціативи Студентської ради при Сумській ОДА дебатному клубу «Онікс».  Для бажаючих повчитися азам майстерності, отримати новий досвід, удосконалити свої навички організатори клубу на початку березня провели дводенний захід Sumy Debate School (https://fb.me/e/dpWrtzeHm) на базі Конгрес-центру СумДУ за участю тренерів з Київського дебатного відділення.

Для учасників було проведено тренінги, зокрема, з таких тем: «Основи аргументації», «Розширення в дебатах», «Аналітичні промови» тощо. Випускники Школи отримали сертифікати за підписами директорки департаменту освіти і науки Сумської ОДА Вікторії Гробової та президентки Федерації дебатів України Карини Кузнєцової.

Щоб долучитися до клубу, достатньо зареєструватися за посиланням: https://bit.ly/3b6pBBV

Здобувачі освіти СумДУ, які володіють уміннями дебатувати англійською, у тому числі іноземні студенти, можуть долучитися до англомовного онлайн-клубу дебатів HUEUDC: https://cutt.ly/5uM1YPf

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]