Дата публікації:
15 лютого 2012
Кількість переглядів:
1169
Поділитися:

14 лютого cтуденти Сумського державного університету довели, що існує безліч неординарних способів проведення Дня святого Валентина не лише для закоханих, але й для тих, хто зараз знаходиться в активному пошуку.

Так  День закоханих різні факультети презентували свої незвичайні привітання та розважальні програми.

Представники факультету іноземної філології та соціальних комунікацій пропонували кожному бажаючому взяти участь у музичному конкурсі «Караоке для закоханих сердець». Учасниками міні-концерту були переважно дівчата, але звання  «Кращого співака СумДУ» удостоївся іноземний студент Шерзод Мулутуннов.

Паралельно під живу музику студенти факультету економіки і менеджменту, перевтілившись в працівників РАГСу, «розписували» молодят, видаючи свідоцтва про шлюб. Не обійшлось, звичайно, і без атрибутів весілля: білосніжної сукні, весільної фати та обручок-HandMade, що символізують взаємні почуття.

А студенти факультету електроніки та інформаційних технологій  поглянули на святкові привітання через призму безпечних статевих відносин, роздаючи студентам контрацептиви, загорнені у валентинки.

Будемо вірити в те, що самотні серця в цей день знайшли один одного, а закохані відчули ще більшу силу цього шаленого і пристрасного почуття.

Баркова Лідія, ЖТ-91

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]