Дата публікації:
13 квітня 2021
Кількість переглядів:
1991
Поділитися:

Робота студентської медіаагенції «Studio 16х9» медіа-центру Сумського державного університету завоювала ІІІ місце у флешмобі мобільних відео #MyStoryFromUkraine від UkraineWorld та Internews Ukraine.

Герой відео – директор центру технологій електронного навчання СумДУ Юрій Зубань, котрий разом із командою створив перший в Україні віртуальний гід містом Суми.

До творчої команди, що працювала над відео, увійшли начальник студентської медіаагенції «Studio 16х9» Богдан Мазний та лаборанти медіаагенції: студент факультету ЕлІТ Богдан Красуля і студентка факультету ТеСЕТ Ксенія Зайцева.

Участь у флешмобі #MyStoryFromUkraine передбачала певні технічні вимоги для відео – тему, формат, хронометраж, тож ролик готувався спеціально для цього заходу. Мета флешмобу – розповісти про Україну, цікавих людей, які змінюють реальність навколо. Усього на конкурс надійшло 45 робіт із різних куточків України.

Начальник медіа-центру СумДУ Марина Осюхіна розповіла, що творча група дуже задоволена результатом. На сторінці СумДУ в Фейсбуці відео набрало близько 14 000 переглядів, крім того ролик буде опубліковано на всіх платформах міжнародного проєкту https://ukraineworld.org/.

«Ураховуючи те, що в конкурсі брали участь і професійні відеографи, третє місце – дуже гарний результат для студентського відео. Ми хотіли розповісти про СумДУ світові. Раді, що змогли донести ідею до глядачів», - зазначила Марина Осюхіна.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]