Дата публікації:
16 лютого 2012
Кількість переглядів:
1270
Поділитися:

У День усіх закоханих стали відомі імена переможців загальноуніверситетського конкурсу «Найоригінальніше освідчення в коханні», який проходив серед студентів, аспірантів, викладачів та співробітників СумДУ.

Зініціював і провів конкурс відділ інформаційно-рекламної діяльності. За словами організаторів, такий захід проводився вперше і зібрав понад 20 робіт на тему кохання: віршові та прозові твори, валентинки та композиції, вироблені власними руками.

Відзначаючи креативність та проявлену фантазію усіх робіт, журі все ж визначило переможців. Так, диплом першого ступеня отримала аспірантка кафедри прикладної екології Єлізавета Черниш за оригінальну листівку-серце, виготовлену у техніці квілінг. «Срібло» вибороли начальник відділу по роботі зі студентською молоддю в гуртожитках Нінель Лесик (гумористична композиція «Ну, і хто з вас Валентин?») та експедитор загального відділу Олена Шкодкіна (святкова валентинка, прикрашена трояндами). Третє місце посіли іноземний студент із Турції Акін Ведат, який віршованим твором зізнавався у коханні, та студентка спеціальності «Фізична та біомедична електроніка» Марина Білокур, яка презентувала не менш оригінальний вірш у досить вишуканому оформленні.

 Усі учасники без винятку отримали дипломи та подарунки із символікою університету.

Ольга Яковченко
Гурток «Аматорська журналістика»

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]