Дата публікації:
24 травня 2021
Кількість переглядів:
1709
Поділитися:

Цього року у програмі віртуальної академічної мобільності «Міжнародні відносини та глобальне лідерство», разом з кафедрою управління ім. О. Балацького Інституту бізнесу, економіки та менеджменту Сумського державного університету та київських ЗВО, за ініціативи Студентської ради при облдержадміністрації, до проєкту на конкурсній основі долучилися 35 здобувачів освіти з 6 фахових коледжів та 2 ЗВО Сумщини.

 «Студенти Інституту БіЕМ, а також учасники з інших закладів отримали сертифікати за підписом професора Carson College of Business Діпри Джха, що передбачає 2 кредити ECTS. Нагадаю, усі студенти можуть зарахувати ці результати у своїх закладах, так само як і учасники нашого проєкту Sumy Debate School Дебатного клубу «Онікс», – повідомив Микита Ковалевський, голова Студентської ради при облдержадміністрації.

Лекторами програми були викладачі СумДУ Ганна Швіндіна, Тетяна Майборода, Юлія Опанасюк, а також експерти з Великої Британії, Китаю, Туреччини, США, України та Індії. По завершенню проєкту представники СумДУ провели кілька онлайн-зустрічей зі студентами та викладачами Львівщини, Івано-Франківщини, Києва, Харкова та Полтави, зокрема, розповівши про досвід СумДУ та можливість долучатися до проєкту на конкурсній основі, презентували програму на семінарі «Інтернаціоналізація ВО: досвід США та України».

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]