Дата публікації:
24 травня 2021
Кількість переглядів:
6475
Поділитися:

20 травня у Сумах, у молодіжному центрі «Романтика», відбувся святковий захід до Дня науки, що зібрав наукову спільноту закладів освіти області, аби представити свої досягнення. Наукові здобутки презентував учасникам свята і Сумський державний університет.

У рамках святкування плідну працю науковців СумДУ було відзначено керівництвом Сумської обласної державної адміністрації та Сумської міської ради. Грамотами органів влади та місцевого самоврядування були відзначені:  Сергій Вакал – директор Науково-дослідного інституту мінеральних добрив і пігментів, Микола Сотник – доцент кафедри прикладної гідроаеромеханіки факультету технічних систем та енергоефективних технологій СумДУ та Роман Москаленко – заступник директора Медичного інституту з міжнародних відносин.

Подякою Сумського міського голови був нагороджений науково-педагогічний колектив СумДУ за вагомий внесок у розвиток науково-технічного потенціалу, багаторічну тісну співпрацю з Сумською міською територіальною громадою.

Команда студентів СумДУ «Hope» була відзначена Дипломом ІІ ступеня за перемогу в онлайн-квесті для учнівської та студентської молоді Сумської області «Вчені Сумщини».

Яскравими номерами привітали учасників свята творчі колективи СумДУ.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]