Дата публікації:
18 червня 2021
Кількість переглядів:
2246
Поділитися:

Шановні викладачі, студенти Сумського державного університету, а також наші партнери – працівники закладів охорони здоров’я!

Прийміть щирі вітання з Днем медичного працівника!

Робота медика складна, але вкрай важлива для суспільства. Щодня люди в білих халатах рятують життя, допомагають долати хвороби, дають надію на одужання й забезпечення якості життя.  

Сумський державний університет пишається тим, що в структурі нашого закладу вищої освіти функціонує Медичний інститут, який здійснює підготовку за освітніми ступенями «бакалавр», «магістр», «доктор філософії», забезпечує післядипломну медичну освіту, що включає підготовку лікарів-інтернів та клінічних ординаторів, курси підвищення кваліфікації лікарів, проводить наукові дослідження в галузі біології та охорони здоров’я. Саме тут формується майбутнє української медицини, розпочинається професійний шлях молодих працівників медичної галузі та науковців.

Лікувально-навчально-науковим структурним підрозділом СумДУ є Університетська клініка, метою діяльності якої є надання вторинної (спеціалізованої) та третинної (високоспеціалізованої) медичної допомоги, забезпечення підготовки та підвищення кваліфікації медичних працівників за стандартами вищої освіти, проведення науково-дослідної роботи, розробка, апробація та впровадження нових медичних технологій, навчання студентів, інтернів, магістрів, клінічних ординаторів. Прийом в університетській клініці ведуть доктори та кандидати медичних наук, професори, доценти, фахівці – добре відомі в Україні та за її межами.

Низький уклін усім, хто обрав медицину справою свого життя! З нагоди професійного свята бажаємо вам, шановні медичні працівники, міцного здоров’я, сил і наснаги. Нехай вам посміхається доля, нехай стежка вашого життя рясніє добрими справами, ваш професіоналізм зростає щодня, а галузь вашої діяльності розвивається.

  Зі святом!

 

   Зі щирою повагою

   ректор Сумського державного університету         

   Василь КАРПУША

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]