Дата публікації:
22 червня 2021
Кількість переглядів:
2128
Поділитися:

Танцювальна студія «Suzirya&Paradise» Сумського державного університету взяла участь у дистанційному конкурсі «Миколаївськи зорі», що проходив у місті Миколаєві за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Танцювальний колектив посів два перших місця у номінації «Сучасна хореографія» з постановками: «Акцент», «Будь зі мною», «Street shot out».

Журі було вражене танцювальними постановками, яку продемонструвала студія «Suzirya&Paradise», і висловили особисту подяку її керівнику Людмилі КРАМІНСЬКІЙ.

Студенти СумДУ також відзначилися вокальними перемогами. 17-20 червня у м. Очаків офлайн, за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, пройшов Всеукраїнський фестиваль-конкурс «Пісенний драйв», у якому взяли участь співаки з Київської, Чернігівської, Хмельницької, Закарпатської, Житомирської, Миколаївської та інших областей.

Студентка Навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та менеджменту Анастасія КІЛЬДЕЙ виборола на конкурсі третє призове місце, а студентка Навчально-наукового інституту права Аліна МИКОЛЕНКО стала його переможницею, посівши перше місце.

Вітаємо наших танцівників і вокалістів, а також їхніх керівників Людмилу КРАМІНСЬКУ та Поліну ГРЕЧИШКІНУ з перемогами!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]