Дата публікації:
23 червня 2021
Кількість переглядів:
2379
Поділитися:

22 червня відбулася фінальна онлайн-зустріч з представниками Інституту мистецтв, дизайну та технологій м. Дублін (Ірландія) в рамках спільного проєкту грантової програми ЄС Еразмус+, присвяченого студентським сервісам, зокрема системі особистого електронного кабінету, який використовується у СумДУ.

Під час зустрічі представники закладів вищої освіти обговорили результати виконання трирічного проєкту, поділились досвідом онлайн- навчання під час пандемії COVID-19, а також окреслили перспективи розвитку подальшого співробітництва.

Президент Інституту мистецтв, дизайну та технологій м. Дублін Девід СМІТ відзначив успішність реалізованого проєкту. Він підкреслив високий рівень впровадження інформаційних сервісів, технологій електронного навчання та інноваційних підходів до забезпечення якості освітніх програм у СумДУ та висловив наміри щодо подальшого співробітництва та реалізації майбутніх проєктів з нашим університетом.

Ректор СумДУ Василь КАРПУША зазначив, що саме успішність співробітництва в рамках проєктів, реалізованих спільно з Інститутом мистецтв, дизайну та технологій м. Дублін, таких як проєкт «ALIGN: Досягнення та регулювання балансу між освітніми програмами та рамками кваліфікацій» грантової програми ЄС Темпус та проєкт «DESTIN: Журналістська освіта задля демократії в Україні: розробка стандартів, доброчесність та професіоналізм  грантової програми ЄС Еразмус+ сприятиме реалізації міжнародного колаборативного онлайн-навчання між нашими університетами та нового проєкту «ACCELERATE: Доступне іммерсивне навчання для креативних наук» у майбутньому.

Підсумовуючи зустріч, помічник ректора з міжнародної діяльності, начальник управління міжнародного співробітництва Костянтин КИРИЧЕНКО зазначив, що співробітництво між Сумським державним університетом і Інститутом мистецтв, дизайну та технологій м. Дублін – це не просто угоди та документи, це екосистема потужних спільних проєктів європейського рівня.

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]