Дата публікації:
01 липня 2021
Кількість переглядів:
3832
Поділитися:

З 1 липня розпочалася реєстрація електронних кабінетів вступників до закладів вищої освіти.

Електронний кабінет вступника необхідний для подання заяв в електронній формі для вступу до ЗВО. Для реєстрації е-кабінету потрібно використовувати сторінку системи за адресою https://vstup.edbo.gov.ua/.

Прийом заяв і документів від вступників розпочинається 14 липня (15 липня для вступників у магістратуру) та закінчується:

16 липня – для осіб, які вступають на основі повної загальної середньої освіти (вступ на основі співбесід, вступних іспитів, творчих конкурсів);

23 липня – для осіб на основі повної загальної, які вступають за результатами ЗНО, іспитів, творчих конкурсів, складених з 1 по 13 липня, а також вступників на старші курси та магістратуру.

Цьогоріч можна подати до 5 заяв на бюджет у будь-який заклад вищої освіти без обмеження кількості спеціальностей, на які їх подають, і до 30 заяв на контракт.

Кожен абітурієнт може завітати до Сумського державного університету та отримати кваліфіковану допомогу щодо реєстрації електронного кабінету, а також подачі заяв та документів на вступ у будь-який ЗВО України в  консультаційних центрах, що працюють на базі приймальних комісій ЗВО.

Абітурієнти можуть задавати питання письмово Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

Консультаційні центри знаходяться за адресами:

- м. Суми, вул. Римського-Корсакова 2, Сумський державний університет, корпус «Ц», поверх 3, (кімната 339А);

- м. Суми, вул. Петропавлівська 57, корпус 2, ауд. 136.

Детальна інформація щодо цьогорічної вступної кампанії розміщена на сайті СумДУ в розділі «Вступ» або за посиланням https://vstup.sumdu.edu.ua/

Сумський державний університет вітає кожного вступника і запрошує до свого студентського колективу!

Сумський державний університет,
вул. Харківська, 116,
м. Суми, Україна, 40007

Контакти для екстреного зв'язку
Інша контактна інформація
Доступ до публічної інформації

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Г, кімната 312
Тел. : +38 0542 687835
e-mail: [email protected]

Сумський державний університет
вул. Харківська, 116,
Корпус Ц, кімната 307
Тел.: +38 0542 687899
e-mail: [email protected]